Het programma installeren en verwijderen

U kunt Kaspersky Endpoint Security op een computer installeren op de volgende manieren:

U kunt de instellingen voor de installatie van het programma configureren op verschillende manieren. Als u meerdere methoden voor de configuratie van instellingen tegelijk gebruikt, past Kaspersky Endpoint Security de instellingen met de hoogste prioriteit toe. Kaspersky Endpoint Security gebruikt de volgende volgorde van prioriteiten:

1. Instellingen uit het bestand setup.ini.
  2. Instellingen uit het bestand 'installer.ini'.
  3. Instellingen die worden ontvangen vanaf de opdrachtregel.

We raden aan dat u alle geopende programma's sluit alvorens u de installatie van Kaspersky Endpoint Security start (inclusief de externe installatie).

In deze sectie

Implementatie via Kaspersky Security Center

Het programma lokaal met de wizard installeren

Het programma op afstand installeren via System Center Configuration Manager

Beschrijving van de installatie-instellingen in het bestand ‘setup.ini’

Programmaonderdelen wijzigen

Een upgrade voor een oude versie van het programma installeren

Programma verwijderen